Hur många gånger tittar man inte mot fönstren och tänker ”i morgon tänker jag putsa fönstren”.

Låt oss göra det istället!

Du anger antal fönster och fönstertyp för att få ett korrekt pris. Fönster med spröjs och många små rutor är mer tidskrävande än stora fönsterpartier. Överenskommelse om tid, eventuell nyckellämning och pris sker med oss.

Rapportera befintliga skador innan fönsterputsningen påbörjas, exempelvis repade glas och fönster som är behäftade med fel avseende låsvred, persienner osv. Förbered genom att flytta skrymmande möbler, plocka bort blommor och föremål från fönsterkarm vid invändig putsning. Vi torkar också av fönsterkarmarna.

Så här fungerar det:

  • Det vanligaste är utvändig fönsterputsning löpande på ett abonnemang ett par gånger om året men det går bra att boka både ut och invändigt och även enstaka tillfällen. Du beställer smidigt  i kontaktformuläret här på webben.
  • Den första abonnemangsputsningen görs till ett reducerat pris och då beräknar vi priset för dina fönster de kommande besöken.
  • Ni bestämmer själva hur ofta ni vill ha putsning t.ex varannan månad eller två gånger om året.
  • Vi har ingen bindningstid!
Låt oss putsa dina fönster

Begär offert

Ange dina uppgifter så återkopplar vi till dig så fort som möjligt.

Endast nummer utan mellanslag
Tack för ditt meddelande. Det har skickats.
Det gick tyvärr inte att skicka meddelandet. Vänligen försök igen senare.

RUT

Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster. Du betalar 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan.